Couscous met fetakaas en peterselie
Porties Prep Tijd
4personen 2minuten
Kook Tijd
3-5minuten
Porties Prep Tijd
4personen 2minuten
Kook Tijd
3-5minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Kook het water. Doe het water in een schaal met het bouillonblokje. Doe vervolgens de couscous erbij. Dek de schaal af en laat het voor 3 tot 5 minuten staan. (de couscous moet net aan onder water staan, voeg dus meer water toe indien nodig)
  2. Kruimel de fetakaas en hak de peterselie fijn.
  3. Schep na 3 tot 5 minuten de couscous om met 1 el roomboter en een scheutje olijfolie zodat hij nog wat luchtiger wordt. Mix de feta en de peterselie erdoor en serveer in een mooie schaal. Bestrooi eventueel met een snufje chilivlokken voor een beetje pit.
  4. TIP: ook erg lekker met wat fijngehakt pistachenootjes