Pulled Pork Bitterballen

          We doen het niet vaak, maar vandaag geen recept van eigen hand

Een vriend van ons kan echt onwijs lekker koken, koken is zijn passie en dat zie je altijd terug in de gerechten die hij maakt. Hij vindt het heel erg leuk om nieuwe dingen uit te proberen en daar komen vaak hele lekkere gerechten uit voort. Zo heeft hij pas geleden geleden Pulled Pork bitterballen gemaakt. Het bijzondere van deze bitterbal is dat het gemaakt is van wildzwijn…huh wildzwijn?? Ja echt, van wildzwijn. Wij hadden de mazzel dat we deze bitterballen mochten proeven en wow….wat een smaak!!! We vonden dit zo lekker dat we gevraagd hebben of we dit recept met jullie op onze blog mochten delen. Gelukkig vond hij dit geen probleem. Ik zeg er wel eerlijk bij dat het niet een gerecht is wat je zo 1/2/3 maakt, er zit namelijk een hoop tijd en werk in maar als je dat er voor over hebt dan krijg je echt iets heel lekkers.

 

Pulled Pork Bitterballen recept van Louis Soeteman

Louis Soeteman heeft zelf een hobby kookblog waar hij in zijn vrije tijd voor schrijft www.sweetman.nl  Voor het daadwerkelijke recept verwijs ik jullie(graag)naar zijn blog. Ik ga jullie nu alleen lekker maken met wat foto’s van de pulled pork bitterballen

bitterballen bitterballen 1 bitterballen 2 bitterballen 3 bitterballen 4 bitterballen 5

 

Dus ben je een kookfanaat dan zou ik zeker deze bitterballen eens maken.

Bij deze willen wij Louis Soeteman bedanken dat we zijn gerecht hebben mogen delen.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Lekker! Al moet je wel geduld hebben :p
    Ik maak altijd bitterballen van restjes stoverij of bvb een everzwijnen ragout. Ook zeker de moeite waard om te proberen!

Written by Jan Willem Huffmeijer