We doen het niet vaak, maar vandaag geen recept van eigen hand
Een vriend van ons kan echt onwijs lekker koken, koken is zijn passie en dat zie je altijd terug in de gerechten die hij maakt. Hij vindt het heel erg leuk om nieuwe dingen uit te proberen en daar komen vaak hele lekkere gerechten uit voort. Zo heeft hij pas geleden geleden Pulled Pork bitterballen gemaakt. Het bijzondere van deze bitterbal is dat het gemaakt is van wildzwijn…huh wildzwijn?? Ja echt, van wildzwijn. Wij hadden de mazzel dat we deze bitterballen mochten proeven en wow….wat een smaak!!! We vonden dit zo lekker dat we gevraagd hebben of we dit recept met jullie op onze blog mochten delen. Gelukkig vond hij dit geen probleem. Ik zeg er wel eerlijk bij dat het niet een gerecht is wat je zo 1/2/3 maakt, er zit namelijk een hoop tijd en werk in maar als je dat er voor over hebt dan krijg je echt iets heel lekkers.
Pulled Pork Bitterballen recept van Louis Soeteman
Louis Soeteman heeft zelf een hobby kookblog waar hij in zijn vrije tijd voor schrijft www.sweetman.nl Voor het daadwerkelijke recept verwijs ik jullie(graag)naar zijn blog. Ik ga jullie nu alleen lekker maken met wat foto’s van de pulled pork bitterballen
Dus ben je een kookfanaat dan zou ik zeker deze bitterballen eens maken.
Bij deze willen wij Louis Soeteman bedanken dat we zijn gerecht hebben mogen delen.
Lekker! Al moet je wel geduld hebben :p
Ik maak altijd bitterballen van restjes stoverij of bvb een everzwijnen ragout. Ook zeker de moeite waard om te proberen!