Noodles met Kipfilet en Iki Bier

Het is weer tijd voor een heerlijk gerecht. Vandaag gaan we koken met iki bier!!!

Noodles met Kipfilet en Iki Bier

Iki bier is een fushionbier en mixt aziatische ingrediënten met Westers vakmanschap. Iki bier wordt namelijk gebrouwen in Nederland en België. Het basisextract van iki bier is groene thee. De ingrediënten van iki bier zijn 100% organisch en er wordt geen gebruik gemaakt van chemische smaakversterkers en kleurstoffen.

Het gerecht van vandaag is Noodles met Kipfilet en Iki bier en is geschikt voor 4 personen.

Wat heb je nodig:

*1/2 flesje iki bier ginger

*2 teentjes knoflook

*2 eetlepels ketjap manis

*1 eetlepel tomatenketchup

*1 eetlepel chilisaus

*1 theelepel sesamolie

*2 kipfilets

*zak noodles

*1 paprika

*250 gram kastanje champignons

*3 bosuitjes

*sesamzaadjes

Hoe maak je het klaar:

-Snijd de kipfilets in blokjes.

– Maak een marinade van een 1/2 flesje iki bier ginger met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 2 eetlepels ketjap manis,1 eetlepel ketchup, 1 eetlepel chilisaus en 1 theelepel sesamolie.

-Marineer in de marinade de blokjes kip voor 2 uur in de koelkast.

-Kook (als de kip lang genoeg gemarineerd heeft) de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking.

-Schep de kipfilet uit de marinade(bewaar de marinade) en bak in een wok pan de kipblokjes.

-Snijd de paprika en champignons in blokjes en voeg toe aan de kip en bak tot de champignons bruin en zacht zijn.

-Snijd de bosuitjes in kleine ringetjes en bak ze kort mee.

-Voeg de gekookte noodles en marinade toe en verwarm kort mee op hoog vuur.

-Bestrooi op het laatst met sesamzaadjes.

Serveer met een lekker ijskoud Iki Bier ginger!!!!

http://www.ikibeer.com

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer