Zelf Koreaanse kimchi maken is misschien wel één van de leukste en makkelijkste dingen die er is. Je hoeft er namelijk niet eens voor te koken. Het gaat vooral om de tijd die je ervoor moet nemen. Zowel om de kimchi te maken als om hem te laten...
Deze pittige Surinaamse gehaktballen in jus waren echt zo ontzettend lekker. Zo lekker zelfs dat ze nog net niet iedere week wel een keertje op tafel komen. Je kan wel zeggen dus dat we er een nieuwe verslaving bij hebben. Deze gehaktballen zijn...
Deze Italiaanse stoofschotel van de bbq met sukade was echt waanzinnig lekker! Ik durf eigenlijk wel te beweren dat dit de lekkerste pastasaus was die ik ooit gemaakt heb en dat zijn er heel wat! Jan Willem had jullie vorige keer al laten zien hoe...
Als ik niet bbq ( ja, dat doe ik bijna dagelijks ) dan eet ik vaak iets compleet anders. Als we dan fastfood willen dan heeft KFC wel mijn voorkeur en dan de pittige kippenboutjes. Geïnspireerd door hun knapperige kip, zat ik op een gegeven moment...
Het is weer weekend en dus heb je misschien tijd om deze Daging Smoor ofwel Indisch stoofvlees te maken. Officieel is Daging Smoor een iets zoeter stoofvlees maar aangezien wij van veel smaak en pit houden heb ik het recept naar eigen smaak...
Vandaag heb ik voor jullie het recept van het lekkerste stoofvlees wat ik tot op heden gemaakt heb. Het recept van deze pittige Indisch stoofvlees was echt om je vingers bij af te likken. Soms heb je van die gerechten waar je echt heel erg trost op...
Ik tref het toch maar mooi thuis! Vorige week had Marie Louise namelijk deze super lekkere stoofpot gemaakt van kip in bier. Regelmatig kwam zij de barbershop in om te helpen en iedere keer rook ik al de super heerlijk geur van haar stoofpot. Je...
test gepaneerde speklap op een broodje Recept Afdrukken Maaltijdavondeten, lunch, middageten KeukenNederlandse keuken Porties Prep Tijd 4 broodjes 15 minuten Kook Tijd 6-10 minuten Porties Prep Tijd 4 broodjes 15 minuten Kook Tijd 6-10 minuten...