Ingrediënten
- 4 braadworsten
- 8 plakjes ontbijtspek (langwerpig)
- flinke snuf vers gemalen zwarte peper
- snuf chilivlokken of pul biber
Salsa
- 2 rijpe trostomaten in stukjes gesneden
- 1 avocado in stukjes gesneden
- 1/2 rode ui gesnipperd
- handje verse koriander fijngehakt
- 1/2 limoen sap nodig
- 1 jalapeno fijngehakt, zonder zaadjes
- scheutje olijfolie extra vierge
- snuf vers gemalen zwarte peper en zeezout
Overige ingrediënten
- 4 pistoletjes
- 8 plakjes cheddar kaas
- tortillachips optioneel
Porties: hotdogs
Instructies
- Wikkel de braadworsten in met de ontbijtspek. Bestrooi deze rondom met zwarte peper en chilivlokken. Grill de worsten op de bbq gaar en goudbruin (10-15minuten).
- Maak ondertussen de salsa door alle ingrediënten hiervoor te mengen. Breng op smaak met peper en zout.
- Snijd de broodjes schuin aan de bovenkant in en haal het kapje eraf. Druk het brood iets naar de zijkanten in. Leg per pistoletje 2 plakjes cheddar erin. Leg de Mexicaanse hotdog erin en beleg met de Mexicaanse salsa. Serveer eventueel met tortillachips.
Deel dit Recept